info@fiskenorrland.se +46(0)702974373

Camper – Gäddfiske

Här hittar du våra samtliga camper för gäddfiske. Än så länge finns det inte så många renodlade gäddfiskecamper i Sverige, och framförallt i Norrland. Norra Sverige och Norrbotten har väldigt mycket att erbjuda gällande gäddfiske.
Läs mer...

Nu syr vi på Fiske i Norrland ihop camper för gäddfiske på riktigt bra ställen. Du har chans att fånga mängder av gädda, samtidigt som de stora monstren alltid lurar där. Gäddfiskecamper i Norrland erbjuder både kända och mindre kända platser. Vi försöker alltid lägga våra camper vid stora vatten för en hållbar fisketurism.

Vi jobbar ständigt för att hitta nya gäddfiskecamper och destinationer som passar våra gäster. Vi vill kunna erbjuda flera olika miljöer och flera olika slags fisken. Det ska passa sportfiskaren som är ute efter storgäddan, eller semesterfiskaren som kanske är ute efter ett häftigt popperfiske med gäddor som attackerar och flyger upp ovan vattenytan. Håll utkik så kommer fler och kanske häftigare platser att åka till!

Gäddfiskecamp Råneälven

Här erbjuder vi boende på en husbåt bara några minuters båtfärd bort från Råneälvens mynning ut i Bottenviken. Detta stället är känt för sitt otroliga fiske efter både stora och många gäddor. Här kan du fiska med fluga, jerk eller spinn på grunt vatten. De flesta som besöker denna gäddfiskecamp återvänder hem med fantastiska minnen i bagaget.

Camper - Gäddfiske

Camper – Gäddfiske

Fiskecamp Arjeplog

Arjeplog är känt för sina enorma sjöar med mängder av fisk i, inte minst gädda. I dessa stora vatten fångas varje år riktiga krokodiler till gäddor. Norrbottens största gäddor simmar i dessa vatten, utan tvekan!

Läs mer
Fiskecamp Råneälven
Stor gädda från Fiskecamp Råneälven

På fiskecamp Råneälven bor du på vatten med bastu och fin utsikt. Båten ligger intill boendet bara några hundra meter ifrån älvens mynning och gäddornas paradis!

Läs mer