info@fiskenorrland.se +46(0)702974373

Ska du upp och fiska i Norrland och Norrbotten i sommar? Vill du fiska, men har ingen båt? Då kan du hyra båt av oss! Vi hyr ut en båt under hela sommarhalvåret. Alltså så länge det finns öppet vatten att fiska på är den möjlig att hyra. Båten står på trailer och ni kan därför själva vart ni vill fiska. De populäraste fiskevattnen som våra hyrestagare åker till är Råneälven och Luleälven, samt de närliggande sjöar kring dessa områden. Dessa vatten erbjuder riktigt bra fiske efter bland annat gädda, gös och abborre.

Pris: 800:-/dag
Ingår: Båt, motor, trailer + extra utrustning
Tider: 07:30 – 18:30
Båtmodell: Marine 14M
Båtmotor: Tohatsu 9,8hk 4-stroke
Trailer: Tiki Treiler 450

Boka

Båten kan upphämtas i Piteå och Luleå, men även Råneå vid vissa tillfällen. Meddela oss gärna vart du vill hämta upp båten så löser vi det på bästa sätt. Båten som ni hyr är en aluminiumbåt i modell Marine 14M. Det är en väldigt lätt båt som är enkel att traila i på dåliga naturramper. Endast båten väger cirka 60 kg, men är försedd med en del extra utrustning samt motor, så totalvikten blir större. Motorn som sitter på hyrbåten är en Tohatsu 9,8 hk 4-takt, en utombordare med rorkult. På hela främre delen av båten ligger ett kastdäck, vilket gör båten mycket lämplig för spinnfiske. I kastdäcket finns 8 st integrerade spöhållare. De är inte ivägen och tillför möjligheter till trolling. Andra tillbehör till båten som medföljer är åror, ankare och flytvästar. Båten är 4,1 meter lång och är bäst lämpad för två fiskare, men även tre går bra. Båten hyrs ut på trailer, vilket betyder att ni kan fiska i vilket vatten ni vill. Det enda kravet är att ni har bil med dragkrok. Trailern som ingår i hyran är en Tiki Treiler 450.

Extrautrustning hyrbåt

  • Kastdäck med nålfiltsmatta
  • Ankare och ankarlina
  • Åror
  • 3 st flytvästar
  • Första hjälpen kit
  • Reparationskit
  • Däckskum

Uthyrning tider

Om ni vill hyra båt av oss så kontaktar ni oss med förfrågan på den period ni är intresserad av att hyra. Båten hyrs ut dagsvis. Vill ni endast hyra en dag så har ni båten tillgodo mellan 07:30 och 18:30. Dessa tider är alltså för hämtning och avlämning av båten om inget annat har överenskommit. Hyr du båten två dagar i rad så får du ha båten från 07:30 första dagen, till 18:30 andra dagen. När båten hämtas kontrollerar vi att hyrestagaren har körkort och vi går tillsammans igenom båtens funktion, utrustning och eventuella defekter. Sedan skrivs ett avtal mellan bägge parter.